top of page
IMG_4995_edited.png

over

Pux Douwes (1989)

Woningen en interieurs hebben altijd mijn interesse gehad. Maar wat ik precies zo interessant vond aan het vak heb ik pas later in mijn leven ontdekt.

Na het afronden van een hbo bachelorstudie Communicatie aan de Hogeschool van Leiden verhuisde ik naar Ibiza en kreeg ik mijn zoon. Toen ik in 2017 terugverhuisde naar Nederland opende ik mijn eigen kleding- en interieurwinkel in het centrum van Den Haag. In deze periode merkte ik dat het stukje interieuradvies de boventoon voerde. Ik werd regelmatig gevraagd om met mensen mee te denken over een eventuele verbouwing van hun huis. Ik begon met het geven van interieuradvies en besloot om me te laten omscholen tot interieurontwerper. Ik ging weer studeren en na het succesvol afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een architectenbureau. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ben ik werkzaam als zelfstandig interieurontwerper.

In mijn werk vind ik het buitengewoon boeiend om buiten de geijkte kaders te denken. En als opgeleid conceptdenker staat een verhaal vertellen voor mij bovenaan. Ook geloof ik in een eerlijke werkwijze waarin er binnen een interieurontwerp optimaal balans is tussen functionaliteit en esthetiek.

Denk jij dat ik iets voor jou kan betekenen? Stuur me een bericht en ik neem contact met je op voor een eerste gesprek!

bottom of page