top of page

ADVIES,
ONTWERP
& REALISATIE

IMG_4350 2 kopie.jpeg

INTERIEURONTWERP

Wil je jouw woning, kantoor of winkel verbouwen? Of denk je na over een nieuw interieur, maar kan je je hier geen voorstelling van maken? Fender Interior Design helpt je graag bij het visualiseren én realiseren van jouw droominterieur! Een sterk interieur begint bij een duidelijk aangeleverd concept en een goed doordachte indeling. En dit is precies waar Fender Interior Design je bij helpt!

Fender Interior Design levert 2D- en 3D visualisaties van de te verbouwen ruimte en ontwerpt een interieur waarin optimaal balans is tussen functionaliteit en esthetiek. Waarna jij zelf, of wij samen het plan uitvoeren en jouw droominterieur omzetten naar realiteit. 

Gaat visualiseren je eigenlijk aardig goed af en heb je enkel advies nodig? Ook dan helpt Fender Interior Design je graag op weg!

WERKWIJZE

IMG_4347.jpeg

1

Ontmoeting & Offerte

Of je nu kiest voor enkel advies, een interieurontwerp en/of aansluitende realisatie, Fender Interior Design komt altijd persoonlijk bij je langs om je interieurvraagstuk te bespreken!

Door samen in de te verbouwen ruimte te zijn ontstaat een duidelijk beeld van wat er gedaan moet worden. Ook ontstaan er door met elkaar te sparren vaak mooie nieuwe ideeën. En er is in het eerste gesprek ruimte voor het stellen van al je vragen.

Na het gesprek stelt Fender Interior Design een offerte op, afgestemd op jouw behoeften. 

 


 

2

Start Interieurontwerp

In deze stap gaat Fender Interior Design van start met het ontwerpen van jouw droominterieur!

Afhankelijk van het type opdracht, komen alle stappen hieronder beschreven aan bod:


- Moodboards
- Kleur- en materiaaladvies 

- Plattegronden

- Meubelmaatwerk tekeningen
- Vast interieurtekeningen zoals keuken & badkamer

- 3D visuals

- 3D animaties

 - Begeleiding tijdens de uitvoering.

 Ik ben gewend om uit te voeren binnen een vast bouwteam. Dit geldt ook voor een samenwerking met een bouwkundig tekenaar of architect, wanneer het project hierom vraagt.

3

Afronding

Zodra alle ontwerpen af zijn komt Fender Interior Design het gemaakte werk persoonlijk aan je laten zien en toelichten. In presentatievorm wordt jouw nieuwe interieur gepresenteerd en zo ontstaat er een beter beeld van de mogelijkheden van jouw woning, winkel of kantoor.

Durfde je het niet gelijk aan, maar overweeg je om na het zien van de tekeningen toch de stap te zetten? Wil je je jouw droominterieur laten realiseren? Dan is er in deze fase alsnog ruimte voor het overleggen van alle opties.

KOM IN CONTACT

info@fenderinterior.com

Bedrijfgegevens:

KVK: 90071948
BTW: NL00 4785 543 B29

  • Pinterest
  • Instagram

Bedankt voor je bericht!

bottom of page